laptop

A digitális kártyaolvasó modul segítségével lehet a gépjárművezetői kártyák adatait leolvasni. A digitális kártyaolvasó modul ügyviteli programcsomagunk része, ami külön is megvásárolható. Ez egy olyan programrésze rendszerünknek, ami képes leolvasni, megjeleníteni és archiválni a gépjárművezetői kártyán tárolt vezetői tevékenységeket, valamint a már korábban leolvasott és fájlban rögzített adatokat. (DDD kiterjesztésű fájlok.)
A kártya leolvasása után a vezetői tevékenységek megjeleníthetőek a monitoron. A digitális kártyaolvasó modul a tachográfkorong kiértékelő rendszerhez integrálható. Ebben az esetben a vezetői tevékenységek automatikusan bekerülnek a kiértékelő programba. A kiértékelő programba a tachográfkorongokról és a kártyákról is bekerülhetnek az adatok.

A gépjárművezetői kártyák leolvasásához szükséges egy chipkártya olvasó. Ez tőlünk is megvásárolható 6 900 Ft + Áfa összegért. Ebbe a kártyaolvasóba kell beletenni a sofőr kártyáját. A sofőr kártya behelyezése után a rendszer a kártyaszám alapján automatikusan beazonosítja a sofőrt és megjeleníti az eddigi leolvasásokat, valamint a sofőr nevét. Kiírja az utolsó leolvasás dátumát és az azóta eltelt időt napokban. (Baloldalon látható képek.)
Egy gombnyomásra leolvashatóak a gépkocsivezetői digitális kártyáról az adatok. A leolvasás után az adatok a rendszerbe kerülnek. Később az adatok a kártya nélkül is megtekinthetőek. A kártya leolvasással egy időben a rendszer elkészíti az archiváláshoz szükséges fájlt is. Ha van már CD-re írt fájl, amit korábbi kártya leolvasásból származik, akkor az is beolvastatható a programmal.

A digitális kártyaolvasó modul ára: 39 900 Ft + Áfa.
Chipkártya olvasó ára: 6 900 Ft + Áfa.

 

Adatkábel digitális menetíró leolvasásához

AdatkábelA digitális kártyaolvasó modullal a digitális menetíró készülék memóriája is leolvasható, ha a számítógép az általunk forgalmazott adatkábellel a menetíró berendezéshez van csatlakoztatva. A kábel a számítógép soros portjára csatlakozik. Ha a számítógépen nincs soros port, akkor egy USB-soros átalakítóval az adatkábel az USB portra csatlakoztatható. A kiértékelő program megvásárlása esetnén 2008.08.05-től egy USB-soros átalakítót ajándékba adunk.

Az adatkábel ára: 9 900 Ft + Áfa

Adatkábel